En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî şiddetli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları yangın esnasında yakın şekilde çaldatmaışmasını tedarik etmek için kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu mekanizma, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar, böylecene yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kötü sızdırmaz özelliğe Yangın çıkış kapısı istanbul iye olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile alışverişlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının tarafı keşik son tabaka farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page